Logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tulevat konsertit:

   

 

Syksyn 2017 konserttipäivät Malmitalon konserttisarjassa:

 

 

15.11.2017 Rock Swings, solistina Geir Rönning, laulu

Geir Rönning laulaa solistina ohjelman koostuessa rock-klassikoihin tehdyistä upeista swing-sovituksista.

Norjalainen Geir Rönning asuu nykyään Suomessa, mutta esiintyy ympäri maailmaa. Hän edusti Suomea Euroviisuissa 2005 kappaleella Why. Samana vuonna hän esitti Helsingin Yleisurheilun MM-kilpailujen virallisen sävelmän Victory Olympiastadionilla. Viime vuosina Rönning on kiertänyt maailmaa tunnetun ruotsalaisen pianovirtuoosi Robert Welssin ja hänen Rhapsody in Rock -show'n mukana. 

Kapellimestarina Antti Rissanen.

 

 

20.12.2017 Svengaavaa Joulua, solistina Susanna Mesiä, laulu

Laulaja Susanna Mesiä on illan solistina Swing big bandin legendaarisessa ja perinteikkäässä joulukonsertissa. Susanna Mesiä tunnetaan laaja-alaisena laulajana ja pedagogina.  Hän on pitkäaikainen laulun lehtori Metropolia-ammattikorkeakoulussa. Hän voitti Lady Summertime jazzlaulukilpailun vuonna 2000. 

Kapellimestarina Antti Rissanen.

 

Kaikissa konserteissa toteutetaan äänentoiston osalta ns. luomu-periaatetta, jossa big band ei käytä äänentoistoa vaan soittaa akustisesti.

Useimmiten orkesterin kokoonpano on tavanomainen big band, eli 5 saksofonia, 4 trumpettia, 4 pasuunaa, piano, basso, kitara, rummut, solisti ja kapellimestari. Koska pyrimme mahdollisimman autenttiseen soundiin niin välillä kokoonpano saattaa olla pienempi, mikäli alkuperäisversiot on soitettu pienemmällä kokoonpanolla.

Konsertin kesto on noin 75 minuuttia, ei väliaikaa.